miercuri, 28 ianuarie 2015

Feminitate & sexualitate – ritualuri de frumusete si seductie



Intr-o lume a formelor fara fond, a unei superficialitati de multe ori triviale, a unei vieti stresante, sufocate de lucruri marunte, fara importanta, femeia si-a pierdut fascinatia ei originara. In incercarea ei de a fi frumoasa si placuta, se straduieste sa copieze asa-zisele modele ale momentului, dorindu-si sa se incadreze in standarde de frumusete artificial impuse de societate. De obicei alearga dupa gene mai lungi, buze mai carnoase, sani mai mari si alte transformari corporale ce implica de multe ori suferinta inutila, sperand ca astfel va fi mai dorita, mai admirata, mai iubita.

Si astfel, intelepciunea s-a pierdut, iar lumina interioara s-a ascuns sub un strat gros de fard. Insa pentru acele femei care inca simt ca in interiorul lor straluceste ceva mai profund, mai intens, care le face sa vibreze, exista acel moment al regasirii propriei feminitati. Femeia a fost creata pentru a fascina, pentru a da viata si putere, pentru a infrumuseta orice lucru pe care il atinge. Imensa ei forta de a iubi si de a mangaia, precum si senzualitatea pe care-i este construita fiecare celula, acestea sunt adevaratele comori ale femeii.

Cursul „Feminitate si sexualitate – ritualuri de frumusete si seductie” (din 21 februarie) isi propune sa celebreze feminitatea in forma ei cea mai pura si nealterata. Prin descoperirea energiei feminine, a anatomiei fizice si subtile, a tipologiilor diferite umane ne putem intelege nevoile, tendintele, predispozitiile.

A.    Partea teoretica (intre orele 10.00 – 13.00)
Notiuni de anatomie si fiziologie feminina, dar si de structura energetica a fiintei umane;
Determinarea propriului tip constitutional feminin cu ajutorul caruia iti vei descoperi talentele native, caracterul predominant, stilul de viata potrivit pentru a te dezvolta si a te mentine sanatoasa, afectiunile la care esti predispusa si felul in care te poti vindeca;
Dinamica sexuala feminina – ritualuri de seductie si frumusete, complementaritate Yin-Yang, putere si magnetism personal.
Pranz meniu vegetarian
B.     Partea practica (13.30 – 15.00)
Exercitii de respiratie si relaxare pentru echilibrarea energiei feminine in corp.

Numar de locuri limitat: 5

Dress Code: tinuta lejera, sport, potrivita exercitiilor fizice (exista posibilitatea schimbarii tinutei in vestiar)
Beneficiile participantelor:
Brosura tiparita „Feminitate & sexualitate- ritualuri de seductie si frumusete”
Reducere 10% la toate cursurile
Sedinta de igienizare dentara gratuita (detartraj ultrasonic si periaj profesional) oferit de catre sponsorul Life Dental Spa.
Taxa de participare:
Early booking (pana pe 6 februarie): 350 lei

Pret intreg: 450 lei (platibili in 2 rate: avans minim de 150 lei pentru rezervarea locului si achitarea restului plata in ziua cursului)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu